DOMAĆI IZDAJNICI U SLUŽBI SARAJEVA

Proteklih sedmica smo svjedoci kako su se Predsjednici stranaka sa sjedištem u Sarajevu okomili na Tuzlanski kanton. Prvo su došli Nermin Nikšić i Predrag Peđa Kojović, a zatim se putem svoga glasila zvanog Avaz i drugih sarajevskih medija oglasio i Fahrudin Radončić te saopštio da obara Vlast u Tuzlanskom kantonu. Naravno jasno je svima da Fahrudin Radončić gasi svoj lični projekat SBB i da na narednim izborima neće uopće preći cenzus. Sve svoje resurse će usmjeriti u druge projekte poput SDP-a Nermina Nikšića, a možda i Aljoše Čampare koji je za Tuzlanski kanton nebitan. Nikome nije jasno kako je moguće da jednim telefonskim pozivom Fahrudin Radončić naredi izlazak iz vlasti i njegovi pijuni odmah to poslušaju. O kakvoj se ucjeni radi vidjet ćemo uskoro, a već dobrano se zna čime je ucjenjena Lejla Vuković i čime je ucjenjen Nedžad Hamzić. Pitanje je samo kolika je cijena svega toga da bi prodali svoj Grad, ljude, prijatelje zbog nekog šefa iz Tornja.

Vuković i Hamzić

Glavni rušitelji vlasti na Tuzlanskom kantonu su Lejla Vuković i Nedžad Hamzić i oni će biti i odgovorni za neusvajanje budžeta i krizu koju žele izazvati na području Tuzlanskog kantona, a po naredbi svoga šefa Fahrudina Radončića.

Glavni kreatori ovog isceniranog haosa su Fahrudin Radončić i Jasmin Imamović koji žele skrenuti pažnju na Tuzlanski kanton kako bi opet kreirali nemire i paljevine. Već danima na naslovnicama Avaza se najavljuju mogući protesti, bunt naroda, haos, ali daleko od Fahrinog Tornja, nego opet u Tuzli. Naravno Jasmin Imamović će opet pobjeći u Sarajevo kao i prošli put kada je Tuzla gorila.

Sve kategorije koje će biti ugrožene ne donošenjem budžeta i stvaranjem krize trebaju i moraju znati istinu, a to je da svi akteri i pokretači ovakvih prljavih igara imaju svoje ime, prezime i adresu stanovanja. Tamo očekujemo proteste, bunt i paljevine, a ne na našoj zajedničkoj imovini.

Ponovo Tuzlanski kanton žele da žrtvuju zarad svojih interesa uz pomoć domaćih izdajnika

NO PASARAN!