FUĆKO: JEDAN OD MNOGIH REKTALNIH ALPINISTA

Mirsad Tinjić Fućko je jedan od modernijih sportskih radnika koji danima uvodi nove discipline u ljudski i sportski život Grada Tuzla. Danima čovjek pokušava da spasi lik i djelo jednog propalog političara Jasmina Imamovića. Fučko poznat po trzajima glave od većih količina praškastog proizvoda bijele boje danas jedan od najvećih zaštitnika Jasmina Imamovića više govori i Jasminu nego o samom sebi. Mirsad Tinjić Fućko je sportski radnik iako od sportske aktivnosti je imao šmrkanje sa kafanskog stola, sada je veliki zagovornik zdravog života i promocije Gradonačelnika Jasmina Imamovića koji također samo od sporta zna Čaša vina tamo, Čaša vina tamo. Mirsad Tinjić Fućko se uspje oženiti profesionalnom gimnastičarkom i skonta da su tu pare.

Godinama Gradonačelnik Jasmin Imamović ga dolmi prama za klub njegove žene a on kao pravi makro misli da je bitan i da se njegova pika u Gradu na zrnu Soli. Da njemu Jasmin hiljadu dvije i on zadovoljan, a nekad je za njega to bilo malehno.

Šizika u liku i djelu Jasmina Imamovića njega dolmi samo kako bi on pričao i pisao po internetu i stvarao sliku kako je on bitan i ima podatke u malom prstu. Inače Mirsad Tinjić Fučko je u gradskim krugovima jako dobar znalac i njegovu čitavu historiju svi znaju. Nećemo pričati da je pamet, propalica, više puta hapšen po čitavoj Europi i jedan od vodećih džeparoša po bivšoj Jugi. To njegovo zalaganje za Šiziku Jasmina Imamovića više govori o samom Jasminu nego o njemu.

Mirno spavaj Mirsade Tinjiću Fućko svi sve znaju u ovom Gradu.