GLAS ZA SDP TUZLA KOŠTA 20 KM

Ovih dana usvojena je strategija Gradskog odbora SDP-a Tuzla da se krene s kupovinom glasova.

Pošto za sve ove godine glavno biračko tijelo SDP-a čine penzioneri koji odlučuju o budućnosti mladih, razvoju Grada i njegovom napretku, SDP na čelu s Jasminom Imamovićem krenuo je u podjelu po 20 KM svakom penzioneru koji će glasati za SDP. Danas su podijelili po 20 KM penzionerima s područja Mjesne zajednice Stari Grad. Jadno, čemerno, tužno, podcjenjivački. Plan je da se obiđu svi domovi za stara lica, udruženja i da se putem tih kanala podjeli preko 100.000 KM.

Veliko se pitanje postavlja odakle novac za to. To je crni novac koji proistječe iz kriminala, korupcije i ne transparentne potrošnje budžetskog novca.

100.000 KM će se potrošiti za jeftinu i ispod svakog nivoa kupovinu penzionera za 20 KM, od naknade za zagađenje Tuzle koje se dobiva od Elektroprivrede, novcem od komunalne naknade koju su nelegalno naplaćivali itd.

Jadno da jadnije ne može biti kako se mladi prepuštaju stihiji i da okreću glavu od toga da im penzioneri određuju sudbinu za jadnih 20 KM.

Jadno je što penzioneri sebi dozvole da se ovoliko podcjenjuju i spuštaju tako nisko jel jedini interes Gradske vlasti Tuzle na čelu sa Jasminom Imamovićem je da ponovo vlada i da sije strah.

Tuzlo probudi se, krajnje je vrijeme!

Citat koji najbolje oslikava Jasmina Imamovića i njegov SDP:

Ne vjerujte previše ljudima, izdali su Boga,zašto ne bi i čovjeka

Rose