MAZOHISTA NA DJELU

Ovih dana stari Mazohista Jasmin Imamović preko svoje privatne televizije RTV 7, priča koliko će ove godine biti uloženo 32 miliona naših para iako još od jakog bijelog vina nije naučio sabirati. Već par godina Vodovod i kanalizacija Tuzla ulažu milione kreditnih sredstava i frajer to sve zbroji, plus Nova kreditna sredstva koja je digao u ime nas građana i kaže Grad ulaže. Lažove Grad ne ulaže ništa nego građani putem kredita koje si digao u ime njih ulažu u nešto što si davno trebao završiti. Danas se asfaltira ulica prema BCC Tuzla, a isti taj Bingo je platio dozvole, naknade, rente a ti sad kažeš Grad. Jadno je to i bijedno. Danas se oglasi i Profesor Vedad Pašić dr. Matematičkih nauka i reče da glavni vođa Grada ne zna sabirati proste brojeve al nejse. Tuzla je nakon manje kiše pokazala da je kasaba, da je vođa iz Islamovca od Brčkog doveo do dna i da je postala mjesto gdje niko ne dolazi. Laže Imamović u jeku pandemije da će se u novoj fabrici u poslovnoj zoni zaposliti novih 300 ljudi. Firma koja se bavi farbanjem igračaka koje izvozi već duži period posluje u Tuzli i plaćala je zakup, sada je dobila zemljište da farba igračke na besplatnom Gradskim zemljištu. Radnici u toj firmi bez ikakve zaštite od jako štetnih boja rade za 500 maraka neto al to je za Jasmina ok.

Uglavnom, pade kiša danas potopi se Tuzla. Sve je isto samo Jasmin ko papagaj priča kako radi za nas, a u glavnom radi za svoje suradnice.

I ne kažu džaba ovih dana da je prvi MUŠKARAC u Tuzli koji će sebi dodat crticu pored prezimena i biti Jasmin Imamović-Šimleša.

Dragi Mazohista počisti grad, nemoj da nam ovako bude svake nedelje. Isto ovako nam je bilo i za Bajram.

O svemu se osvrnuo i Gradski Vijećnik, Mirza Tupajić, koji je podrctao i problem u naselju Brčanska Malta:

https://www.facebook.com/100000121698846/posts/4398223203525026/

Bravo Mazohisto momčino!