MICKEY MOUSE CLUB

Da je degutantno spominjati velike likove poput Šilje je jasno, ali i Tuzla ima svoga Šilju.

Slađan Ilić po profesiji Srbin, po nacionalnosti budžetski uhljeb, po završenoj školi i iskustvu Šef servisa motornih vozila nekada respektabilne auto kuće Grabovičkić. Ovih dana saznajemo da je čovjek diplomirani ekonomista i naravno krećemo u potragu. Ne postoji čovjek koji poznaje Slađana Ilića kao studenta. Kadrija Hodžić neki dan se smije na pitanje raje s kojom sjedi ”jel kod tebe studirao ovaj Ilić ? ” I odgovara ”ma završio je, dobar je  ahhahaha”.

Javno pozivamo bilo kojeg čitaoca da nam se javi i potvrdi  koje godine, na kojem fakultetu i kako je završio fakultet legitimni Srbin SDP-a Tuzla. Nagrada je 500 EURA.

Slađan Ilić je svoju suprugu zaposlio u Domu zdravlja bez konkursa, a kažu da je završio i sistematizaciju kako bi i djete uvalio čim se odškoluje.

Koliko je karakteran i koliko je karikaturalan lik Slađan Ilić govore i izjave koje je davao njegov legitimni Hrvat Ivo Divković koji je godinama bio Bog i batina Elektrodistribucije Tuzla. Ivo Divković je također zaposlio punca Slađana Ilića u Elektrodistribuciju Tuzla dvije godine pred penziju, a ti omladino sjedi  i aplaudiraj.

Pogledajte šta je govorio Slađan Ilić kada je trebao biti smjenjen i pogledajte da je institut vitalnog nacionalnog interesa promovirao upravo SDP.

Ako lažemo mi ne lažu prilozi.