NEBESKI ZAŠTITNIK

Bezuspješna kampanja ovih dan rovanja ulica Grada Tuzle je pala u zadnji plan. Proteklih godina sjetit će se i najdementiniji građani Grada kako je Jasmin Imamović branio Grad od Banovića, Bege Gutića (s kojim redovno pije kafe), Mirsada Kukića (s kojim sada drži većinu u Vijeću), i danas sa Mijom Keroševićem koji je danas nagovorio svog predsjednika Draga Čovića da podcrta Tuzlu u nekom kontekstu koji veze nema.

Nećemo zaboraviti da je skoro Jasmin zahvalio Miji Krešiću što je poslao avione da gase požar nad Ilinčicom i to javno rekao da ga je on zvao.

Nesumnjivo Jasmin Imamović preko svojih skuta iz HA korpusa Tuzlu brani od zamišljenog protivnika i da je metod branjenja svoje pozicije pretvorio i jeftine političke pamflete samo kako bi sebi priskrbio titulu zaštitnika.

Danas je oborena odluka na Vladi skupštine TK o haraču nad građanima TK o naknadi za komunalnu naknadu. Danas je jedan Podrinjac i u liku i djelu Smaje Mandžiča zaštitio građane Tuzle, danas je DF uputio istorijsku inicijativu u vidu izmjene zakona TK o konstitutivnosti naroda i uveo Ostale kao novu kategoriju, danas je dom naroda BIH odgodio izbore za još mjesec. Danas je Jasmin potonuo kao najgori radikal i diktator samo zato što se branio od HDZ-a.

Jasmin Imamović svaki mjesec od Grada Tuzle uzme 5000 KM kroz plate, ima najveću reprezentaciju u državi, vozača 24 sata, sve moguće privilegije i on drži nekome predavanja. Sad je vrijeme da narod kaže dosta. Izbori će se održat u decembru u vrijeme najvećeg zagađenja. Neka narodu kaže koliko je spojio privatnih ložišta, a ne zgrada na sistem grijanja. Lažov će se uvijek vaditi a mi ćemo ga podsjetit. Nikad očitiju kampanju protiv samog sebe neće imati.

Jasmin Imamović Lažov do kraja.